Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara

Karcher WV Classic

Komforno rukovanje, nema kapanja vode zahvaljujući usisavanju i velika ušteda vremena – pomoću Karcher seta WV Classic akumulatorskog usisivača za prozore prozori odmah postaju sjajni i čisti bez tragova linija.

Karcher
Šifra: 1.633-169.0
WebCena: 9.210,00 rsd.
Rok isporuke od 3 do 7 radnih dana
Dostava za ovaj artikl je besplatna!
 Količina 
-
+

Sa inovativnim usisivačem za prozore Karcher je napravio revoluciju u čišćenju prozora. Originalni Karcher WV Classic akumulatorski usisivač za prozore čini da čišćenje postane dečija igra i štedi mnogo vremena i truda. Zahvaljujući električnom usisavanju dosadno kapljanje je za sva vremena „passé“. Mudra kombinacija flašice za prskanje i mikrofiber navlake za brisanje kao i funkcija usisavanja usisivača za prozore brine za najefikasnije čišćenje i sjajno čiste prozore – bez linija i ostataka. Uz to spretni i ergonomski Karcher akumulatorski usisivač za prozore omogućuje naročito higijensko čišćenje prozora, pošto nema direktnog kontakta sa prljavom vodom.Zahvaljujući dodatnoj usisnoj mlaznici moguće je bez muke doći čak i do malih ili teško dostupnih oblasti koje se npr. javljaju kod prozora sa prečkama ili vitrina. Samim tim čišćenje više nema granica.

 

Rad na visini
Uz pomoć teleskopskog produžetka možete čistiti i staklene površine koje su visoke do 4m. Teleskopski produžetak se posebno kupuje. Artikal pogledajte OVDE.

 

Tehnički podaci

Radna širina usisne mlaznice (mm): 280 
Sadržaj rezervoara za prljavu vodu (ml): 100
Vreme punjenja akumulatorske baterije (min): 120
Vreme rada akumulatorske baterije (min): 25
Učinak čišćenja po punjenju akumulatorske baterije : oko 75 m² = 25 prozora
Vrsta struje (V): 100 – 240 – 50
Težina uklj. akumulatorsku bateriju (kg): 0,6
Dimenzije (mm) (D × Š × V): 120 x 280 x 320
  • Litijum jonska akumulatorska baterija
  • Punjač za akumulatorske baterije
  • Boca s raspršivačem Standard s navlakom za brisanje od mikrovlakana
  • Koncentrat sredstva za čišćenje stakala, 1 x 20 ml
0
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli

RM 503 (koncentrat za pranje stakla)

1.260,00 rsd.

Koncentrovano sredstvo za čišćenje stakla Karcher RM 503 bez tragova, za sve vodootporne glatke površine, poput stakla, prozora, ogledala, tuš-kabina i slično.

Premium boca za raspršivanje

2.100,00 rsd.

Nova Karcher boca koja obuhvata navlaku od mikrofibera čičkom, širokim i uskim brisačem, strugačem za tvrdokornu nečistoću i koncentratom za čišćenjem prozora 20ml.

Torba za pojas

2.480,00 rsd.

Praktična torba za oko pojasa za nošenje Karcher akumulatorskog čistača prozora kao i bočice za raspršivanje.

Teleskopski komplet produžetaka

5.412,00 rsd.

Teleskopski produžni set za Karcher akumulatorski usisivač za prozore. Sa 2 teleskopske šipke, 1 držačem usisivača za prozor i 1 brisačem za krpu od mikrovlakana. Idealan za velike odnosno visoke prozore.

Usisna mlaznica od WV2 + WV5

2.400,00 rsd.

Uska usisna mlaznica za WV 2 i WV 5 sa širinom od 170 mm posebno je dobro podesna za prozore sa prečagama i druge male površine prozora.


Srodni proizvodi

Karcher WV 2 Plus

10.140,00 rsd.

Lako rukovanje, nema slivanja zahvaljujući usisavanju i izuzetno brz rad – uz originalni Kärcher baterijski komplet za usisavanje prozora, prozori su za tren oka blistavi i to bez tragova.