Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara

Karcher mikrofiber krpa Premium - žuta

Snažna žuta Karcher premium krpa od mikrovlakana ima visok kapacitet upijanja prljavštine i pruža izvanredne performanse čišćenja kada se koristi za čišćenje sprejom i vlažno čišćenje.

Karcher
Šifra: 3.338-276.0
WebCena: 384,00 rsd.
Rok isporuke od 3 do 7 radnih dana

Karcher žuta vrhunska krpa od mikrovlakana je pletena, voluminozna krpa za čišćenje od mikrovlakana dizajnirana za prskanje i vlažno čišćenje. Zahvaljujući svojoj posebno finoj strukturi, vlakna ovog tekstila za višekratnu upotrebu prodiru dublje u površine koje se čiste nego što je to moguće sa konvencionalnim vlaknima, sakupljajući prašinu, tvrdokornu prljavštinu i bakterije brže i temeljnije. Ovo čini vrhunsku krpu od mikrovlakana posebno pogodnom za upotrebu u oblastima u kojima su količine sakupljanja i upijanja prljavštine od velike važnosti, kao što su zdravstvene ustanove ili hotelska i ugostiteljska industrija. Pored žute, dostupan je i u crvenoj, zelenoj i plavoj boji, u skladu sa uobičajenim kodiranjem boja koje koriste profesionalci za čišćenje za različite oblasti primene. Krpa se može koristiti suva ili prethodno navlažena za čišćenje, ali je moguće i prskanje sredstva za čišćenje direktno na suvu ili navlaženu krpu.

- Preporuka da se koristi na glatkim i blago struktuiranim površinama

- Temperatura pranja: Max 90°C

- Preporuka za pranje:  60°C

- Ciklusi pranja: otprilke 300x

- Preporuka temperature u mašini za sušenje: 60°C

* Usklađenost sa ili upotreba preporučenih temperatura i deterdženata. Pored toga, upotreba mašine za sušenje, posebno na višim temperaturama, može značajno da skrati vek trajanja.

Ocena:

Unesite kod sa slike