Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Izabrani filteri: Poništi filtere

RSD

Nasedne mašine za metenje i usisavanje

Karcher mašina za metenje KM 85/50 R Bp

Uz KM 85/50 R ulazite u svet nasednih mašina za metenje. Ova mašina je izuzetno okretna i kompaktna, laka za rukovanje i ima veliki površinski učinak.

Karcher mašina za metenje KM 85/50 R Bp Pack

Serijski opremljena baterijom i punjačem, ova okretna maš. za metenje i usis. sa sedišt. KM 85/50 R osvaja velikim površinskim efektom. Kompaktan početnički model, jednostavan za rukovanje.

Karcher mašina za metenje KM 85/50 R Bp Pack 2 SB

Naša kompaktna i okretna mašina za metenje i usisavanje sa sedištem KM 85/50 R Bp Pack, serijski opremljena sa 2 bočne metlice, baterijom i punjačem, osvaja velikim površinskim učinkom.

Karcher mašina za metenje KM 90/60 R Bp

Veoma okretna, upravljiva i kompaktno konstruisana: Naš nasedni KM 90/60 R Bp vakuumski čistač oduševljava savršenim rukovanjem i automatskim sistemom čišćenja okruglih filtera.

Karcher mašina za metenje KM 90/60 R Bp Pack

Robusni i kompaktni, nasedni KM 90/60 R Bp Pack vakuumski čistač sa automatskim sistemom za čišćenje filtera, snažnim baterijama od 180 Ah i integrisanim punjačem baterija.

Karcher mašina za metenje KM 90/60 R G

Robusna, kompaktna, okretna, nasedna mašina za metenje KM 90/60 R G Adv sa sistemom čišćenja filtera Tact, kompletom Home Base, automatskim saugom i konceptom Easy Operation, kao i praktičnom površinom za skupljanje.