Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Izabrani filteri: Poništi filtere

RSD

Prskalice i štapovi za zalivanje

Prskalica

756,00 rsd.

Mala, pogodna za rukovanje i jednostavna za priključivanje na baštensko crevo: idealna prskalica za jednostavne zadatke zalivanja.

Regulaciona prskalica

1.227,00 rsd.

Sasvim jednostavno zalivanje prema potrebi. Sa podesivom prskalicom sa regulacijom količine vode koja se opslužuje jednom rukom i 2 podesive slike raspršivanja.

Zidni držač

1.227,00 rsd.

Praktični Karcher zidni držač za sigurno i čisto odlaganje štapova za zalivanje kao i upotrebu kao baštenskog tuša.

Set prskalica

1.434,00 rsd.

Optimalan osnovni Karcher komplet koji čine mlaznica, priključak za česmu i 2 priključka (jedan Aqua Stop). Odmah spreman za lako zalivanje bašte.

Mesingana prskalica

1.464,00 rsd.

Posebno robusna Karcher prskalica od mesinga za navodnjavanje malih/srednjih površina. Ergonomska gumena ručka za lako rukovanje. Intenzitet prskanja može se regulisati – od punog mlaza do prskanja.

Pištolj za prskanje

1.470,00 rsd.

Idealan pištolj za raspršivanje za početnike. Sa okidačem koji se može blokirati za komforno polivanje u bašti. Može brzo i lako da se priključi na baštensko crevo.

Pištolj za prskanje Plus

2.100,00 rsd.

Zalivanje sa visokim komforom: zahvaljujući obrtnom rukohvatu, pištolj za prskanje Plus se da individualno opsluživati. Idealno podesan za jednostavne zadatke zalivanja.

Multifunkcionalni pištolj za prskanje

2.106,00 rsd.

Jednostavni multifunkcionalni pištolj za prskanje sa 3 slike raspršivanja: brizgaljka, tačkasti i konusni mlaz. Zahvaljujući blokirajućem okidaču idealan je za permanentno zalivanje najrazličitijih biljaka.

Set pištolja za prskanje

2.477,00 rsd.

Spremno za zalivanje bašte u trenu: Osim Karcher pištolja za raspršivanje, komplet još sadrži adapter za česmu i 2 robusna crevna priključka, od kojih jedan ima funkciju Aqua Stop.

Štap za zalivanje

2.490,00 rsd.

Robustan, ergonomski i višestrano primenljiv Karcher štap za zalivanje sa top opremom. Za zalivanje malih i srednje velikih površina. Sa šest mlazeva.

Multifunkcionalni pištolj za prskanje Plus

2.910,00 rsd.

Četiri slike raspršivanja, okretljivi komforni rukohvat, i membranska tehnologija za zadatke bez suvišnog kapanja: Karcher multifunkcionalni pištolj za prskanje Plus idealno je podesan za zahtevno zalivanje.

Štap za zalivanje Plus

2.910,00 rsd.

Robustan, ergonomski Karcher štap za zalivanje u top opremi. Sa glavom za raspršivanje sa rasponom od 180° i 6 mlazeva. Mnogostrano primenljiv – od zalivanja tla do radova na visini iznad glave. Za male/srednje površine.

Metalni pištolj za prskanje Premium

3.348,00 rsd.

Prvoklasni i ekstra robusni metalni pištolj za prskanje Premium je napravljen za naročito dugotrajna zadovoljstva pri polivanju i komforno leži u ruci.

Metalni multifunkcionalni pištolj za prksanje Premium

4.170,00 rsd.

Sa prvoklasnim Karcher multifunkcionalnim pištoljem od dugotrajnog metala daju se prema potrebi zalivati najrazličitije biljke. Uključujući obrtni rukohvat i glavu za raspršivanje bezbednu od kapanja

Multifunkcionalni set pištolja za prskanje Plus

4.460,00 rsd.

Načinjen za složene zadatke zalivanja u bašti: Karcher set za multifunkcionalni pištolj za prskanje uključujući priključak za slavinu kao i 2 spojnice sa kopčom (jedna od njih sa Aqua Stop).

Štap za zalivanje Premium

4.956,00 rsd.

WBS 3 pištolj za zalivanje

5.790,00 rsd.

Inovativni Karcher WBS 3 pištolj za raspršivanje za čišćenje sa rotirajućim mlazom. Za brzo čišćenje manjih zaprljanja, kao što su zaprljanja saksija, baštenskog nameštaja i alata.

Baštenski tuš

6.815,00 rsd.

2 u 1 oprema za baštu: Bilo radost raspršivanja tušem ili adekvatan štap za zalivanje za efikasno zalivanje biljaka – baštenski tuš možete brzo da montirate i da ga odložite tako da ne zauzima mnogo mesta.