Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara

Karcher aparati za profesionalnu upotrebu

Karcher mašina za čišćenje suvim ledom IB 7/40 ADVANCED

Karcher Ice Blaster IB 7/40 Advanced je opremljen mlaznim pištoljem sa integrisanim daljinskim upravljačem, a rezultati čišćenja suvim ledom su izuzetni čak i pri čišćenju pod malim pritiskom.

Karcher HD 10/25-4 S Plus

Karcher HD 10/25-4 S Plus čistač sa hladnom vodom visokog pritiska pruža visoke performanse i vrhunski kvalitet. Ergonomski rad zahvaljujući Vibrasoft rotacionoj mlaznici i EASI!Force Advanced pištolju sa okidačem.

Karcher CVS 65/1 Bp Pack

36 V litijum-jonska baterija i punjač baterija su uključeni: Karcher CVS 65/1 Bp Pack usisivač tepiha na baterije sa efikasnim sistemom filtera u dva koraka. Za srednje do velike površine.

Karcher mašina za metenje KM 90/60 R G

Robusna, kompaktna, okretna, nasedna mašina za metenje KM 90/60 R G Adv sa sistemom čišćenja filtera Tact, kompletom Home Base, automatskim saugom i konceptom Easy Operation, kao i praktičnom površinom za skupljanje.

Karcher mašina za metenje KM 75/40 W G

Ručno vođena mašina za metenje i usisavanje sa snažnim Honda benz. motorom, za temeljno čišćenje spoljnih površina preko 600 kvm. Velika okretnost zbog kompaktnih dimenzija i voznog pogona.

Karcher mašina za ribanje podova BD 70/75 W Classic Bp Pack 115Ah

Integrisana AGM baterija kapaciteta 115 Ah omogućava duge cikluse rada Karcher gurajuće mašine za ribanje i sušenje BD 70/75 W Classic Bp Pack. Robusna, prilagodljiva mašina.

Karcher HD 13/18-4 SXA Plus

HD 13/18-4 SXA Plus čistač visokog pritiska sa hladnom vodom napravljen od najboljih materijala za maksimalne performanse.

Karcher mašina za metenje KM 85/50 R Bp Pack 2 SB

Naša kompaktna i okretna mašina za metenje i usisavanje sa sedištem KM 85/50 R Bp Pack, serijski opremljena sa 2 bočne metlice, baterijom i punjačem, osvaja velikim površinskim učinkom.

Karcher BVL 5/1 Bp Pack

Savršen za čišćenje u najužem prostoru: ultra lagani, moćni leđni usisivač na baterije Karcher BVL 5/1 Bp Pack napravljen od inovativnog, veoma robusnog EPP materijala.

Karcher HD 17/15-4S Classic

Robustan Karcher HD 17/15-4 S Classic čistač visokog pritiska sa hladnom vodom napravljen je za teške poslove iz dana u dan. Super klasa u svakom pogledu: ekstremna snaga za pouzdane rezultate čišćenja.

Karcher mašina za ribanje stepenica BR 47/35 ESC

Za temeljno i redovno čišćenje pokretnih stepenica i pokretnih traka. Za 2-3 pokretne stepenice/ trake na sat (održavanje) ili 0,5-1 pokretna stepenica/ traka na sat (temeljno čišćenje).

Karcher mašina za metenje KM 85/50 R Bp Pack

Serijski opremljena baterijom i punjačem, ova okretna maš. za metenje i usis. sa sedišt. KM 85/50 R osvaja velikim površinskim efektom. Kompaktan početnički model, jednostavan za rukovanje.

Karcher mašina za dubinsko pranje Puzzi 30/ 4 E

Najtiši aparat za dubinsko pranje u svojoj klasi: Puzzi 30/4 E (66 dB(A)). Za velike površine pod tepisima. Ergonomski koncept, integrisani grejni elementi (opciono zagrevanje rezerv. za svežu vodu).

Karcher HD 10/25-4S Classic

Robustan Karcher HD 10/25-4 S Classic čistač visokog pritiska sa hladnom vodom napravljen je za teške poslove iz dana u dan. Super klasa u svakom pogledu: ekstremna snaga za pouzdane rezultate čišćenja.

Karcher NT 30/1 Tact Te L

Favorit među mokro-suvim usisivačima kod zanatlija: Karcher NT 30/1 Tact Te s utičnicom za uređaje (automatsko uključenje/isključenje) i čišćenje filtera Tact za neprekidni rad.

Karcher mašina za metenje KM 85/50 W Bp Pack

Gurajuća akumulatorska mašina za metenje KM 85/50 W Bp sa velikim filterom s ravnim naborima i oscilirajućim valjkom za metenje. Robusna, jednostavna za rukovanje i sa velikim učinkom.

Karcher HD 10/21-4S Classic

Robustan Karcher HD 10/21-4 S Classic čistač visokog pritiska sa hladnom vodom napravljen je za teške poslove iz dana u dan. Super klasa u svakom pogledu: ekstremna snaga za pouzdane rezultate čišćenja.

Karcher NT 40/1 Tact Te M Wood

Stručnjak za velike količine drvne prašine: naš usisivač za mokro i suvo usisavanje NT 40/1 Tact T M sa novim patronskim filterom, potpuno automatskim čišćenjem filtera, rezervoarom od 40 litara i drškom za guranje.

Karcher HD 10/25-4 SXA Plus

Karcher HD 10/25-4 SXA Plus čistač visokog pritiska sa hladnom vodom. Napravljen od materijala vrhunskog kvaliteta i ima automatski namotaj za crevo i Vibrasoft rotirajuću mlaznicu za performanse i udobnost.

Karcher automat za čišćenje tepiha BRC 45/45 C

Kompaktan automat za čišćenje tepiha za temeljno i redovno čišćenje površina 350–1.000 m². Hod unapred i unazad sa 2 valjkaste četke, koje se rotiraju u kontra smeru, za dubinsku čistoću.