Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara

Karcher profesionalni usisivači

Karcher NT 30/1 Tact Te Adv L

Omiljeni usisivač zanatlija: Kärcher NT 30/1 Tact Te Adv sa utičnicom za dodatne uređaje (automatsko uključivanje/isključivanje) i Tact sistemom za čišćenje filtera za rad bez prekida.

Karcher NT 30/1 Tact Te H

Sa zagarantovanom efikasnošću filtriranja od 99,995 posto, mokro/suvi usisivač 30/1 Tact Te H predstavlja prvi izbor za odstranjivanje prašine razreda H koja je opasna za zdravlje.

Karcher NT 30/1 Tact Te L

Favorit među mokro-suvim usisivačima kod zanatlija: Karcher NT 30/1 Tact Te s utičnicom za uređaje (automatsko uključenje/isključenje) i čišćenje filtera Tact za neprekidni rad.

Karcher NT 30/1 Tact Te M

Karcher usisivač 30/1 Tact Te M sigurno i pouzdano uklanja sitnu prašinu razreda M, koja ulazi u pluća, a često je prisutna na gradilištima. Kompaktni mokro/suvi usisivač sa rezervoarom zapremine 30 litara.

Karcher NT 40/1 Tact Bs

Karcher pekarski usisivač NT 40/1 Tact Bs je ciljano razvijen za specijalne zahteve pekara i poslastičara. Usisivač bez problema savladava i velike količine fine prašine.

Karcher NT 40/1 Tact Te L

Kompaktan i jednostavan za transport: mokro-suvi usisivač NT 40/1 Tact Te sa sistemom čišćenja filtera Tact, kao i rezervoarom od 40 l s odbojnikom za dugotrajan rad bez prekida.

Karcher NT 40/1 Tact Te M Wood

Stručnjak za velike količine drvne prašine: naš usisivač za mokro i suvo usisavanje NT 40/1 Tact T M sa novim patronskim filterom, potpuno automatskim čišćenjem filtera, rezervoarom od 40 litara i drškom za guranje.

Karcher NT 50/1 Tact Te L *EU

Profesionalni Karcher mokro-suvi usisivač NT 50/1 Tact Te s raskošnom opremom. Uključuje rezervoar od 50 l s pokretnom ručkom na izvlačenje i odvodno crevo, kao i integrisanu utičnicu za uređaje.

Karcher NT 55/2 Tact2 Me I

Visok stepen mobilnosti, snage, robusnost i druge praktične funkcije: usisivači ima specijalno postolje za vožnju s odvojivim mehaničkim delom - idealno za industrijske primene.

Karcher BVL 5/1 Bp Pack

Savršen za čišćenje u najužem prostoru: ultra lagani, moćni leđni usisivač na baterije Karcher BVL 5/1 Bp Pack napravljen od inovativnog, veoma robusnog EPP materijala.

Karcher CV 30/1 *EU

Karcher usisivač sa četkom za tepih CV 30/1 krase patent. centrifugalna spojnica, 3-struki filter, zamena četke bez alata i sistem za brzu izmenu mrežnog kabla koji štedi vreme.

Karcher CV 48/2 Adv

Ergonomski usisivač sa četkom za tepihe CV 48/2 sa priborom i držačem kabla. Zamen četke bez alata i sistem za brzu izmenu mrežnog kabla. Visok nivo površinske efikasnosti.

Karcher CV 60/2 RS Bp Pack

Mnogostrano primenljiv Step on usisivač za tepihe sa četkom. Idealan za tekstilne podne obloge i tvrde površine. Punjač i baterije su sadržani u obimu isporuke.

Karcher CVS 65/1 Bp Pack

36 V litijum-jonska baterija i punjač baterija su uključeni: Karcher CVS 65/1 Bp Pack usisivač tepiha na baterije sa efikasnim sistemom filtera u dva koraka. Za srednje do velike površine.

Karcher T 7/1 Classic

18.660,00 rsd.

Lak i ergonomski: Karcher T 7/1 Classic usisivač, serijski sa filter kesom od flisa, usisivač je početničke klase s dobrim odnosom cene i kvaliteta, usisivač jake usisne snage i držačem kabla.

Karcher T 7/1 eco!efficiency

Laki T 7/1 eco!efficiency štedi 40 % energije i opremljen je ojačanom korpom za glavni filter za usisavanje bez filter kese, skidivim kablom od 7 m, kukom za kabl i antistatičkim krivakom.

Karcher T 11/1 Classic

21.660,00 rsd.

Mala težina, velika usisna snaga, izuzetna robusnost: naš kompaktni usisivač za suvo usisavanje T 11/1 Classic kombinuje odlike koje zadovoljavaju visoke kriterijume profesionalnih korisnika po atraktivnoj ceni.

Karcher NT 22/1 Ap L

24.840,00 rsd.

Praktičan i istovremeno neobično snažan mokro/suvi usisivač za početnike. Zbog svoje male težine Karcher NT 22/1 Ap je najprikladniji za mobilne primene.

Karcher T 11/1 Classic HEPA

26.940,00 rsd.

Higijenski i ekonomičan: naš usisivač za suvo usisavanje T 11/1 Classic HEPA oduševljava svojom velikom usisnom snagom, HEPA 14 filterom, malom težinom i odličnim odnosom cene i performansi.

Karcher NT 20/1 Me Classic Edition *EU

27.000,00 rsd.

Robustan i kompaktan Karcher mokro/suvi usisivač NT 20/1 Me Classic sa 20 litara kontejnera.

https://www.karcher-centar-mlazmatik.rs/images/banners/64.jpg ×