Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Izabrani filteri: Poništi filtere

RSD

Baterijski suvi usisivači

Karcher BVL 5/1 Bp Pack

Savršen za čišćenje u najužem prostoru: ultra lagani, moćni leđni usisivač na baterije Karcher BVL 5/1 Bp Pack napravljen od inovativnog, veoma robusnog EPP materijala.

Karcher HV 1/1 Bp Cs

Sadrži uprtač i savitljivo usisno crevo, savršene za instalaterske radove – Karcher moćni ručni baterijski usisivač HV 1/1 Bp Cs s praktičnim priborom za zanatski sektor.

Karcher HV 1/1 Bp Fs

Lak, snažan, svestran i savršen za pružaoce usluga održavanja zgrada: Karcher ručni baterijski usisivač HV 1/1 Bp Fs. Dolazi sa sveobuhvatnim kompletom mlaznica za tapacirung, podove i fuge.

Karcher EB 30/1 Li-Ion

38.730,00 rsd.

Kärcher je plasirao prvu na tržištu: Baterijsku metlu za profesionalnu upotrebu, Karcher EB 30/1 Li-Ion. Novorazvijeni uređaj ima zamenljivu valjkastu četku i posudu za otpad koja se skida, pa je tako istovremeno i metla i đubrovnik. Može se koristiti za sakupljanje zaprljanja sa tvrdih podova i tepiha brzo, tiho (56 dB[A]) i pouzdano tokom radnog vremena.

Karcher HV 1/1 Bp Pack Cs

54.000,00 rsd.

Ručni baterijski usisivač HV 1/1 Bp Cs: moćan, prilagodljiv, lak i, zahvaljujući kompletu pribora sa uprtačem i savitljivim usisnim crevom, savršen za instalaterske radove.

Karcher HV 1/1 Bp Pack Fs

55.170,00 rsd.

Optimalno rešenje za čišćenje zgrada: lagan, a moćan baterijski usisivač HV 1/1 Bp Fs. Standardnom opremom obuhvaćen je komplet mlaznica za tapacirung, podove i fuge.

Karcher T 9/1 Bp Pack *EU

137.250,00 rsd.
Fleksibilan i, uz moćan akumulator Kärcher Battery Power+, izuzetno snažan i trajan: Naš baterijski usisivač za suvo usisavanje T 9/1 Bp stoji rame uz rame sa uređajima iste namene s kablom.