Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara

Karcher produžena garancija - MLAZMATIK DOO Kačarevo - Ogranak Karcher Centar Mlazmatik

Dragi kupci, 

Znamo šta očekujete od vašeg Karcher perača pod pritiskom – najviši kvalitet, vrhunske performanse i pravu podršku tokom čitavog radnog veka. Ispunjavanje ovih zahteva je u srcu svega što radimo. Zato nudimo 5-godišnju garanciju na sve Karcher perače pod visokim pritiskom za kućnu upotrebu. Bring back the WOW!

Produžena garancija od 5 godina važi za sve perače iz Home&Garden Karcher programa od klase K2-K7 kupljene od 01.11.2023.godine.  Sve što je potrebno da uradite jeste da registrujete kupovinu na zvaničnom sajtu Karcher Srbija i to u roku od 3 meseca od datuma kupovine!

Link za registraciju: https://www.kaercher.com/rs/home-garden/produzenje-garancije-za-perace-pod-pritiskom.html

- Registracijom na zvaničnom Karcher sajtu, krajnji potrošač će dobiti elektronskim putem sertifikat koji je u obavezi da čuva u narednih 5 godina od trenutka kupovine uređaja kako bi ostvario pravo na produženu garanciju!

- Garantni list koji potrošač dobije uz kupovinu Karcher perača iz Home&Garden programa važi u prve dve godine od datuma kupovine, te je obaveno priložiti ga uz račun u slučaju reklamacije!

- Sve stavke koje podležu, odnosno ne podležu garanciji možete pogledati na stranici Saobraznost / Karcher garancija

- NAPOMENA: Produžena garancija od 5 godina važi samo sa kupovinu koju obave FIZIČKA LICA (Pod fizičkim licem , podrazumeva se lice koje na tržištu pribavlja robu ili usluge u svrhe koje nisu namenjene njegovoj poslovnoj ili drugoj komercijalnoj delatnosti - potrošač.)