Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara

Karcher robot usisivač RCV 3

Pametni RCV 3 sa preciznom LiDAR navigacijom i praktičnom kontrolom aplikacija potpuno autonomno čisti tepihe i tvrde površine sa malim dlakama. Tvrde površine se takođe mogu vlažno obrisati.

Karcher
Šifra: 1.269-620.0
Web cena: 47.220,00 rsd.
Akcijska cena: 42.990,00 rsd.
Akcija traje od: 09.07.2024 do: 31.07.2024
Popust: 4.230,00 rsd.
Rok isporuke od 3 do 7 radnih dana
Dostava za ovaj artikl je besplatna!
 Količina 
-
+
Novi artikal

Više vremena za prijatne stvari u životu: Pametni Karcher robot usisivač RCV 3 brine o čišćenju podova. Kada se pokrene, RCV 3 automatski i sistematski čisti tvrde podove i tepihe sa niskom dlakom. Suva prljavština se pouzdano prenosi u ugrađeni kontejner za prljavštinu pomoću rotirajuće četke, bočne četke za ivice i duvaljke. Ako je potrebno, RCV 3 može ne samo da usisava, već i navlaži krpu. Ako kapacitet baterije padne, RCV 3 puni svoju bateriju između i uvek se vraća na svoju stanicu za punjenje nakon obavljenog posla. RCV 3 ide u istraživački obilazak preko kontrole aplikacije i automatski kreira mapu prostorija koristeći detekciju okruženja (LiDAR). Individualni parametri čišćenja se mogu podesiti za svaku prostoriju, na primer gde da se usisava, obriše ili ne čisti. Dodatni senzori sprečavaju pad na stepeništima, na primer. Za čišćenje, RCV 3 se jednostavno pokreće preko aplikacije, koristeći unapred podešen individualni raspored ili pritiskom na dugme na uređaju. Ako je robotu za čišćenje potrebna pomoć, on to u mnogim situacijama saopštava glasom.

 

- Senzori pada pouzdano sprečavaju RCV 3 da padne niz stepenice ili padove. Senzori skeniraju pod. Ako se otkrije veliki pad, kontroler prima signal koji pokreće robota da se okrene.
- Glasovni izlaz. Uvek dobro informisan: RCV 3 koristi glasovni izlaz da pruži važne informacije i podeli trenutni status. Ako je robotskom usisivaču RCV 3 potrebna pomoć ili servis, u mnogim situacijama će vam to reći putem glasovnog izlaza.
- Lako se kontroliše preko aplikacije koristeći WiFi. Aplikacija se može koristiti za prilagođavanje mnogih podešavanja tako da odgovaraju individualnim preferencama. Pomoću aplikacije možete konfigurisati robota za čišćenje RCV 3 i kontrolisati ga sa bilo koje lokacije. Čak i ako niste kod kuće. Informacije o trenutnom statusu uređaja i displej koji prikazuje trenutni napredak čišćenja dostupni su preko aplikacije.
- Precizno mapiranje sa raznovrsnim opcijama prilagođavanja. Aplikacija može da skladišti više mapa, npr. za više spratova. Moguće je definisati zone u koje ne želite da robot ide i čisti (npr. grebalica za mačke, prostori za igru u dečijim sobama ili prepreke koje robot ne može da zaobiđe).
- Definisanje odabranih oblasti koje treba više puta čistiti, čistiti pomoću intenzivnog načina čišćenja ili brisati sa više vode.
- Definisanje različitih parametara čišćenja u aplikaciji, za pojedinačne delove prostorija (npr. usisna snaga ili zapremina vode, broj čišćenja po površini).
- Tajmer program. Možete zakazati vreme čišćenja i kreirati planove čišćenja putem aplikacije. RCV 3 nezavisno počinje sa čišćenjem na osnovu zakazanih datuma/vremena.
- Mokro brisanje. Za još bolje rezultate čišćenja, RCV 3 takođe može navlažiti krpu. Ako je potrebno, koristite jedinicu za brisanje krpom od mikrovlakana, napunite rezervoar sveže vode i spremni ste za polazak.
- Robot za čišćenje RCV 3 se može koristiti samo za hemijsko čišćenje, samo za mokro brisanje ili sa obe opcije zajedno u kombinovanom režimu čišćenja.
- Precizna navigacija. LiDAR senzori na RCV 3 omogućavaju da bude veoma precizan prilikom snimanja prostorija i kreira detaljna mapa za bezbedno čišćenje. Sa svojom brzom i robusnom LiDAR navigacijom, RCV 3 skenira vaše sobe i tako ima najbolje mape za bezbednu i pouzdanu navigaciju kroz sobe čak i u mraku.
- Zaštita podataka i ažuriranja. Kao proizvođač sa sedištem u Nemačkoj, Karcher pridaje veliki značaj zaštiti podataka i izuzetno vodi računa da obezbedi da su svi primenjivi zakonski zahtevi ispunjeni u tom pogledu. Ceo prenos podataka između aplikacije Home Robots na vašem pametnom telefonu i vašeg robotskog usisivača i krpe ide preko oblaka do servera koji se nalaze samo u Nemačkoj.
Redovna ažuriranja poboljšavaju i proširuju performanse robotskog usisivača i aplikacije. To takođe znači da se bezbednost sistema stalno ažurira kako bi odgovarala trenutnim specifikacijama.

 

Tehnički podaci

Baterijski aparat da
Vreme punjenja baterije (min) 230
Tip baterije Litijum-jonska baterija
Kapacitet baterije (Ah) 3,2
Vreme trajanja baterije po punjenju (min) 120
Površinski efekat (m²/h) 85
Rezervoar za vodu (ml) 500
2-in-1 rezervoar za prljavu vodu (ml) 300
2-in-1 rezervoar za čistu vodu (ml) 170
Performanse usisavanja (Pa) 2500
Nivo buke (dB(A)) 67
Stanica za punjenje (Ph/V/Hz) 1 / 100 - 240 / 50 - 60
Težina robot usisivača (kg) 3,7
Težina bazne stanice (kg) 0,6
Težina uključujući pakovanje (kg) 6,9
Dimenzije robot usisivača (dia. x H) (mm) 350 x 94
Dimenzije bazne stanice (D x Š x V) (mm) 80 x 150 x 102
 • Autonomno čišćenje
 • Četka za čišćenje
 • Bočna četka: 2 kom
 • Filteri: 2 kom
 • Alat za čišćenje
 • Jedinica za brisanje
 • Krpa za brisanje: 2 kom
 • 2-u-1 kontejner za otpad uključujući rezervoar sveže vode
 • Kontejneri za otpad
 • senzori kućišta
 • Stanica za punjenje
 • operacija pomoću aplikacije
 • Wi-fi
 • Glasovni izlaz
 • Laserski navigacioni sistem (LiDAR)
 • Program tajmera: moguće je nekoliko tajmera
 • Režimi čišćenja: hemijsko čišćenje, mokro čišćenje, kombinovano čišćenje (mokro i suvo), automatski sistem, spot
0
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli

Komplet krpa za RCV 3

0.00 rsd.
Za optimalan rezultat čišćenja: visokokvalitetni set krpa od mikrovlakana za vlažno brisanje tvrdih površina robotskim usisivačem RCV 3.