Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara

Set jednokratnih krpa za EasyFix papuču (15kom)

Set od 15 krpa za jednokratnu upotrebu za Karcher EasyFix podnu mlaznicu. Za brzo i higijensko čišćenje tvrdih površina. Žute trake za otkidanje olakšavaju pričvršćivanje tkanine.
Karcher
Šifra: 2.863-299.0
WebCena: 1.080,00 rsd.
Rok isporuke od 3 do 7 radnih dana
 Količina 
-
+

Karcher EasyFix set krpica za jednokratnu upotrebu za EasyFix podnu mlaznicu sadrži 15 inovativnih krpa za jednokratnu upotrebu napravljenih od visokokvalitetnog upijajućeg materijala. Kada treba da budete brzi, uvek imate pri ruci novu krpu za još lakše i higijenskije čišćenje svih tvrdih površina. Uglovi i ivice se takođe čiste bez napora. Zahvaljujući sistemu za odsecanje, krpa za jednokratnu upotrebu može se lako i brzo pričvrstiti na EasyFix podnu mlaznicu za parni čistač: samo pritisnite EasyFix podnu mlaznicu sa strane tkanine sa žutim trakama za odvajanje i spremna je za korišćenje. Nakon čišćenja, krpa se lako može odložiti sa kućnim otpadom, čime se oslobađa naporan i dugotrajan napor pranja. Rastvara i zadržava prljavštinu i daje odlične rezultate čišćenja na svim tvrdim površinama. Krpa za jednokratnu upotrebu pokriva sve strane podne mlaznice. Jednostavno i higijenski bez potrebe za pranjem. Namenjeno za sve tvrde podove (mermer, granit, PVC, itd..)

0
Ocena:

Unesite kod sa slike


Srodni proizvodi

Power mlaznica

1.260,00 rsd.

Set Power mlaznica sa Power mlaznicom uključuje set produžetaka za više snage za čišćenje. Za jednostavno i ekološki prihvatljivo čišćenje teško dostupnih mesta kao npr. uglova i fuga.