Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara

Karcher perač pod pritiskom hladnom vodom HD 6/15-4 M Classic

Karcher monofazni model sa maksimalnom snagom i protokom vode od 600 l/h, HD 6/15-4 M Classic je sinonim za jednostavnost korišćenja, kompaktnih dimenzija i visoke efikasnosti čišćenja kao i profitabilnost.

Karcher
Šifra: 1.367-900.0
WebCena: 145.900,00 rsd.
Rok isporuke od 3 do 7 radnih dana
Dostava za ovaj artikl je besplatna!
 Količina 
-
+
Novi artikal

Karcher monofazni model sa maksimalnom snagom i protokom vode od 600 l/h, HD 6/15-4 M Classic je sinonim za jednostavnost korišćenja, kompaktnih dimenzija i visoke efikasnosti čišćenja kao i profitabilnost. Visokokvalitetne komponente ugrađene u Karcher kompresorske čistače omogućavaju kontinuiranu upotrebu uz impresivnu izdržljivost. Mašina se takođe lako servisira, jer su svi relevantni delovi lako dostupni. Impresivne opcije skladištenja nude dovoljno prostora za diznu, teleskopsku mlaznu cev i druge dodatke.

 

 

 • 4-polni elektromotor male brzine - Smanjena brzina motora za manje habanje pumpe. Dug životni vek motora, sa veoma niskim vibracijama motora.

 

 • Robusna pumpa radilice sa mesinganom glavom cilindra - Dug radni vek i niski troškovi održavanja. Pritisak i zapremina vode se mogu podesiti na samoj pumpi. Sa funkcijom usisavanja i temperaturom vode do 60°C.

 

 • Jednostavno održavanje - Sve važne komponente su dostupne u nekoliko jednostavnih koraka. Nivo punjenja i kvalitet ulja se lako očitavaju zahvaljujući kontrolnom staklu. Integrisani filter za vodu se može ukloniti i očistiti bez ikakvog alata.

 

 • Skladištenje pribora - Omogućava bezbedno skladištenje visokopritisnog creva, dizne, teleksopske mlazne cevi, sa integrisanom kukom za dodatnu opremu za kabl za napajanje.

 

 • Classic pribor sa EASY!Lock priključcima - Robusna i izdržljiva dodatna oprema. Brzo podešavanje i pakovanje plus laka zamena dodataka. Jednostavan i intuitivan za rukovanje.

 

 

Tehnički podaci

Napon (V) 220
Priključna snaga (kW) 3,4
Radni pritisak (bar) 70 - 150
Maks. pritisak (bar) 190
Protok vode (l/h) 450 - 600
Temperatura vode (°C) max. 60
Dužina visokopritisnog creva (m) 10
Dizna 036
Priključak za vodu 1"
Dužina strujnog kabla (m) 5
Vreme rada (h)

2 - 3

Dimenzije (D x Š x V) (mm)
740 x 528 x 952

 

 • Visokopritisni pištolj, Standard
 • Visokopritisno crevo, 10m, DN 8, 315bar
 • Teleskopska rotirajuća mlazna cev, 840mm
 • Lepezasta dizna, 25°/036
 • Isključivanje pritiska
 • Beskonačno promenljiv pritisak i regulacija protoka vode
Ocena:

Unesite kod sa slike


Srodni proizvodi

Karcher HD 7/17 M P Modul

Crpna jedinica HD 7/17 M PU sa snažnom i robusnom aksijalnom pumpom s 3 klipa ojačana plemenitim čelikom, s trofaznim motorom i mogućnošću montaže na zid za stacionarno korišćenje.

Karcher perač pod visokim pritiskom HD 6/15 M Plus

158.990,00 rsd.

Mobilni visokopritisni Karcher perač HD 6/15 M Plus sa AC napajanjem i troklipnom aksijalnom pumpom. Kompaktna, pouzdana  Karcher mašina s visokim performansama čišćenja i energetske efikasnosti za svakodnevnu upotrebu.