Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara
Besplatna dostava za sve poružbine preko 7000 dinara

RM 519 1l (sredstvo za dubinsko pranje)

Karcher RM 519 - Tečni deterdžent za dubinsko pranje sa formulom za brzo sušenje za redovno održavanje.

Karcher
Šifra: 6.295-771.0
WebCena: 1.314,00 rsd.
Rok isporuke od 3 do 7 radnih dana
 Količina 
-
+

Karcher RM 519 - Tečni deterdžent za dubinsko pranje sa formulom za brzo sušenje za redovno održavanje. Prikladno za tepihe, staze, meblove, presvlake u automobilima i slično.

 

- Izuzetno brzo se suši

- Temeljno čisti

- Za povremeno čišćenje

 

NAČIN UPOTREBE: U zavisnosti od nečistoće sipajte 100–200 ml sredstva za čišćenje tepiha u rezervoar za čistu vodu, napunite vodom (= 50 °C). Posle ovoga istovremeno naprskati i usisati. Nemojte da ispirate. Po potrebi naknadno očistiti čistom toplom vodom. Isprskajte na veća zaprljanja, ostavite da deluje najmanje 5 minuta i zatim usisajte. Kod tekstila koji se jako usisavaju (vuna) posle čišćenja još jednom usisati. NAPOMENE: Proveriti površine na vodootpornost i postojanost boja. Dobro provetriti prostoriju. Skladištite na mestu bez mogućnosti smrzavanja.

 

PODRUČJA PRIMENE

- Za dubinsko pranje nameštaja

- Za dubinsko pranje dušeka

- Za dubinsko pranje auto sedišta

- Za dubinsko pranje tepiha

0
Ocena:

Unesite kod sa slike


Srodni proizvodi

RM 535 - sredstvo za čišćenje drvenih podova 0,5l

1.236,00 rsd.

Sredstvo za negu poda RM 535 čisti, neguje i štiti nauljene i navoštene drvene podove i ostavlja svilenkasti sjaj bez tragova. Nije potrebno naknadno brisanje. Prijatan miris pčelinjeg voska.

RM 534 Sredstvo za pranje drvenih podova 0,5l

1.236,00 rsd.

Za temeljno čišćenje uz očuvanje materijala, za osvežavanje i negu impregniranih drvenih podova. S efikasnom zaštitom od vlage protiv bubrenja poda. Sa svežim mirisom limuna.

Sredstvo za čišćenje kamenih podova 0,5l

1.236,00 rsd.

Za blistav rezultat na pločicama, kamenu i prirodnom kamenu. Efikasno i nežno uklanja tragove hodanja, a po potrebi je pogodno i za vinil, PVC i linoleum.

Sredstvo za čišćenje FloorPro Multi RM 756, 1l

1.320,00 rsd.

Velika moć kvašenja, univerzalno i veoma ekonomično: Karcher sredstvo za čišćenje FloorPro Multi RM 756 za svakodnevno mašinsko i ručno čišćenje podova i površina.